4.5.11

Κοτόπιτα


Γέμιση:
1 κοτόπουλο
2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κόκκινες πιπεριές (κύβους)
2 πράσινες πιπεριές (κύβους)
1/2 κούπα μανιτάρια
1/2 κούπα λευκό κρασί
1 1/2 κούπα τυρί μαλακό σε κύβους (Gouda, Edam)
μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι & πιπέρι

Βράζετε το κοτόπουλο και το ξεκοκαλίζετε.
Με λίγο λάδι σοτάρετε τα λαχανικά (εκτός τον μαϊντανό) και τα μανιτάρια μέχρι να μαραθούν. Σβήνετε με το κρασί και το αφήνετε 2 λεπτά. Τέλος βάζετε το κοτόπουλο τον μαϊντανό, το τυρί , αλάτι και πιπέρι, τα ανακατεύετε και σβήνετε την φωτιά να μην λιώσει το τυρί.
Ζύμη της αρέσκεια σας (κουρού, σφολιάτα)
Βάζετε στο ταψί το ένα φύλλο κάτω την γέμιση και το άλλο φύλλο από πάνω και το κλείνετε στα τοιχώματα του ταψιού.
Το ψήνετε στους 175 βαθμούς (350 Fahrenheit) μέχρι να ροδοκοκκινίσει η πίτα σας.

1 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου