Υλικά:
χοιρινό κομμένο σε μπουκίτσες (μπορείτε να βάλετε ότι κρέας θέλετε και κοτόπουλο)
μια πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
μια κονσέρβα μανιτάρια
2 πορτοκάλια
2 κουταλιές σούπας μέλι Καλύμνου
κρέμα γάλακτος
κάρυ
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
- Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βράζετε λίγο τις μπουκίτσες για 30 λεπτά περίπου.
- Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζετε τις ψιλικομμένες πιπεριές και τα μανιτάρια.
- Προσθέτε το πορτοκάλι και το μέλι. Αφού βεβαιωθείτε ότι το κρέας έχει μαλακώσει, το βγάζετε απο την φωτιά, το στραγγίζετε και το προσθέτε στο τηγάνι. Βάζετε μπόλικο κάρυ, αλάτι-πιιπέρι και το αφήνετε για 10 λεπτά περίπου στη φωτιά.
- Μεταφέρετε όλο το περιεχόμενο σε ένα πυρέξ, περιχύνετε την κρέμα γάλακτος και το βάζετε στο φούρνο (180 - 200 C) για περίπου 30-45 λεπτά.
Γαρνίρετε με ρύζι και καλαμπόκι.
0 Σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου