
Υλικά:
• 15 μεγάλες γαρίδες κομμένες κατά μήκος
• 2 κουτ. σουπ. Μέλι (Καλύμνου-Θυμαρίσιο)
• 3 κουτ. σουπ. Ελαιόλαδο
• 3 σκελίδες σκόρδο
• 1 κουτ. γλυκ. Θυμάρι
• 20 γραμμ. βούτυρο
• 1 κουτ. σούπας άνηθο
• ½ λεμόνι κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες
Εκτέλεση:
Ζεσταίνετε σε αντικολλητικό τηγάνι το ελαιόλαδο και το βούτυρο. Προσθέτετε τις γαρίδες και τις τηγανίζετε για 3-4 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτετε το σκόρδο, τον άνηθο, το θυμάρι, το λεμόνι και το μέλι. Ψήνετε όλα τα υλικά μαζί για 3 λεπτά, και γαρνίρετε με ρύζι.
0 Σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου