7.4.11

ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΕΛΙ



Υλικά:
• 3-4 φιλέτα (στήθη) κοτόπουλου
• 3 κουταλιές της σούπας μέλι Καλύμνου
• 1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
• 1 κουτ. γλυκού βούτυρο
• 3 κουτ.σούπ.φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
• ξύσμα μισού πορτοκαλιού, αλάτι, πιπέρι
• 1 σκελίδα λιωμένου σκόρδου

Εκτέλεση:
Κάνουμε μίγμα με το μέλι, το ξύσμα, το χυμό, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι. Ζεσταίνουμε το λάδι με το βούτυρο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Ψήνουμε τα φιλέτα από κάθε πλευρά για 4-5 λεπτά. Προσθέτετε το μίγμα του μελιού και ψήνεται σε χαμηλή φωτιά για ακόμη 6-8 λεπτά. Σερβίρετε ζεστό τα φιλέτα με την σάλτσα.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου